U nevjerojatnom prikazu njihova dugotrajnog partnerstva, žena koja je u vezi sa svojim suprugom Erikom od djetinjstva otkrila je fascinantne detalje. Oboje su odrasli u malom gradiću, pretežno naseljenom pojedincima kavkaskog podrijetla, a vjenčali su se odmah nakon što je ona završila školovanje.

Uz dvogodišnju dobnu razliku između njih, Erik i njegova supruga dobili su blizance, sina po imenu EJ i kćer po imenu Natali, kada je navršila 26 godina. Zaintrigirana uočljivom različitošću u njihovom izgledu, odlučila je podijeliti svoju priču na Redditu, što je izazvalo gomilu upita.

Kako su blizanci rasli, EJ je počeo nalikovati Ericu, s plavom kovrčavom kosom i svijetlom puti. S druge strane, Natali je preuzela mene, naslijedivši tamnu valovitu kosu. No, Natalina tamnija put je zbunjivala i nju i Erika jer se razlikovala od one kod članova njihove obitelji.

  • Žena je otkrila da su i ona i Erik imali svijetlu put, iako je za sebe rekla da ima pomalo nekonvencionalan izgled. U dobi od sedam godina, Erik je dobio mjesto policajca, što je potaknulo njihovo preseljenje u urbano područje. Tijekom tog vremena žena je počela promatrati Erika kako daje diskriminirajuće primjedbe o određenim skupinama pojedinaca. U početku ih je odbacila kao relativno bezopasne jer im je nedostajalo izričite uvredljivosti.

Tijekom uobičajenog radnog dana, jedan od Erikovih kolega slučajno je naišao na fotografiju EJ-a i Natali i raspitao se o Natalinom podrijetlu, nagađajući da bi mogla biti posvojena zbog svojih afroameričkih crta lica. Ova primjedba potaknula je misao u Erikovom umu, dok je počeo ispitivati ​​očinstvo svojih blizanaca.

Kad su blizanci navršili jedanaest godina, Erik je skupio hrabrosti predložiti DNK test za Natali i, iznenađujuće, njegova žena je pristala. Konačni rezultati potvrdili su da je Natali doista Erikova biološka kći, no ipak je njegova emocionalna distanca prema njoj ostala

  • Situacija je dosegla vrhunac kada je, zbog toga što joj je baterija na telefonu bila prazna, žena pribjegla Erikovu telefonu u potrazi za receptom za večeru. Tijekom svoje potrage naišla je na forum na kojem je Erik ostavio gnusne komentare o osobama afričkog podrijetla. Ti su se komentari temeljili na njegovom neutemeljenom uvjerenju da je bila nevjerna s crncem i da je mijenjala rezultate DNK testa. Ispunjena bijesom, suočila se s Erikom o njegovim postupcima. Kao odgovor, nepokolebljivo je inzistirao da ne postoji način na koji bi Natali mogla biti njegova kći i zahtijevao da se podvrgnu još jednom DNK testu.

U pokušaju da ga opovrgne, pristala je i na kraju još jednom potvrdila Erikovo očinstvo. Ipak, žena je ostala zbunjena različitošću u izgledu svoje kćeri, što ju je navelo da potraži odgovore od vlastite majke. Tijekom tog razgovora njezina je majka otkrila značajnu obiteljsku tajnu: njezin biološki otac nije bio čovjek kojeg je poznavala kao svog oca, već Afroamerikanac.

Saznavši da je Natali doista njegova kći, Erikov stav prema djevojci ostao je distanciran. Iako je ovo objašnjenje konačno uvjerilo Erika da ga žena nije izdala, šteta joj je već bila nanesena. Erik se ispričao, priznavši da tada nije razumio situaciju. Međutim, ženin bijes i razočaranje kao odgovor na njegovo ponašanje imali su trajne posljedice na njihovu vezu. Ovo je otkriće u konačnici uvjerilo Erika u ženinu nevinost, ali za nju je šteta već bila učinjena. “Ispričao se i priznao nedostatak razumijevanja u to vrijeme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here