Dina Prelević, ćerka poznatog rokera, pisca i scenariste Dušana Prelevića, odlučila je da se upusti u javni život kao i njen otac. Istakla se kao glumica i balerina i imala obećavajuću karijeru, ali se kasnije povukla sa scene. Danas iznenađuje javnost svojim ponašanjem, često objavljujući provokativne fotografije na kojima je obnažena, odbijajući da se uklopi u društvene norme i živeći isključivo po sopstvenim pravilima.

  • Dina Prelević, kći proslavljenog glazbenika, pisca i scenarista Dušana Prelevića, prihvatila je očevo naslijeđe i otisnula se u sfere javnog života. U početku prepoznata po svom talentu glumice i balerine, bila je spremna za izvanrednu karijeru. No, donijela je iznenađujuću odluku maknuti se iz središta pozornosti i zaokupiti javnost svojim nekonvencionalnim postupcima. Trenutno nastavlja dijeliti vrlo provokativne fotografije, besramno se ogoljujući i odbijajući prilagoditi društvenim normama. Dina Prelević živi život po svome, nepopustljiva pred pritiscima drugih.

    – Nije uvjet da imam naklonost svih, ali oni koji su uronjeni u svijet glazbe me duboko cijene. Čak i oni koji možda privatno nemaju povoljno mišljenje o meni, kad se nađemo licem u lice, postoji neizgovoreno razumijevanje naših pravih identiteta. Oni mogu cijeniti moju prisutnost, iako nerado, jer sebe doživljavaju dominantnima u ovom području. Međutim, kad jednom uđem, oni odjure poput preplašenih miševa tražeći utočište u svojim skrovištima. I ako ima onih koji nalaze zadovoljstvo u vlastitoj prosječnosti, bit će zadovoljni dok sam ja živ. Mogu nastaviti pjevati hvalospjeve sve do trenutka kad ja zakoračim kroz vrata – nepokolebljivo je samouvjereno izjavila legendarna rock zvijezda.

    Iza njega su ostale dvije nasljednice, Dina i Milica, koje su vodile različite stilove života. Milica, koja živi povučeno, nastoji sačuvati privatnost svojih osobnih stvari. S druge strane, Dina vodi Instagram račun posvećen svom ocu, marljivo radeći na oživljavanju njegovih dragih uspomena.

Naprotiv, Dina posjeduje istinski iskrenu osobnost, a tijekom 2000-ih aktivno je tražila brojne glumačke prilike, ostavljajući trajan dojam svojim zapaženim nastupima u filmovima kao što su “Virtualna stvarnost” i “Zemlja mrtvih”.Nakon završenog studija u renomiranoj baletnoj školi “Lujo Davičo”, usavršavala se na Akademiji dramske umjetnosti, gdje je imala privilegiju biti u klasi Gordana Kičića i Ljubinke Klarić.

Tijekom svojih dvadesetih godina doživjela je divnu romansu s poznatim hrvatskim glumcem Franom Lasićem, koji je slovio za jednog od najzanosnijih pojedinaca u zemlji. Njihova je veza dugo trajala, što je mnoge navelo na nagađanja o mogućnosti braka. Međutim, njihova ljubavna priča dobila je neočekivani obrat kada su naprasno prekinuli vezu.

Tijekom svoje karijere uporno je uspijevala zadiviti širu populaciju svojim hrabrim i besramno eksplicitnim fotografijama koje i dan danas ne prestaje dijeliti na svom Instagram profilu. No, tek je 2010. godine istinski šokirala naciju kada je sve neustrašivo ogolila za uglednu publikaciju “Playboy.

Izvještaji su pokazali da se suočila sa značajnim izazovima s ovisnošću o drogama, no također je zabilježeno da je izašla kao pobjednica u svojoj borbi protiv opijata.Iako je uzela pauzu od traženja glumačkih prilika, njezin LinkedIn profil ukazuje na njezin trenutni angažman u sferama marketinga i PR-a. Međutim, njezino najveće ispunjenje nedvojbeno proizlazi iz njezine cijenjene uloge majke.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here