Vesna Joksimović, bivša supruga Željka Joksimovića, u posljednje vrijeme izaziva sve veći interes javnosti svojim neograničenim objavama na društvenim mrežama. Samouvjereno stoji iza svake svoje objave, a na njezin postupak nemaju primjedbi ni Željko Joksimović ni njegova supruga Jovana Joksimović.

  • Bivša supruga Željka Joksimovića ovoga je puta ponovno plijenila pažnju nedavnom fotografijom koju je podijelila na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Vesna Joksimović poznata je po svom aktivnom prisustvu na Instagramu, gdje iskreno iznosi svoje mišljenje, čime je izazvala značajnu medijsku pažnju. Na fotografiji se vidi Vesna odjevena u pripijenu crvenu haljinu koja pažnju privlači svojim bujnim grudima. S obzirom na njezino druženje sa Željkom Joksimovićem, ne čudi što zna ostaviti upečatljiv dojam. Fotografija je dobila brojne komentare, a svi su izrazili oduševljenje njezinim zanosnim izgledom.

Razni komplimenti poput “Lijepa si”, “Sjajno izgledaš”, “Blago onom tko te ima” izrečeni su pojedincima. Vrijedi napomenuti da je Vesna nakon razvoda od Joksimovića svjesno odlučila da više ne tolerira iracionalno ponašanje, a jednom prilikom se čak i javno obračunala s pjevačicom.

U jednoj od svojih objava na društvenim mrežama izrazila je nezainteresiranost za brak, smatrajući ga zastarjelom institucijom.

Vesnu je jedan od pratitelja pitao o izgledima ljubavne veze koja ide dobro, a ona nije suzdržana iznijela svoje mišljenje o tome. Odlučno je ustvrdila da ako je veza lijepa, treba je njegovati, ali kada više nema tu ljepotu, vrijeme je za rastanak. I ovaj odgovor Vesne, koja je majka kćerke Mine iz prethodnog braka sa Željkom Joksimovićem, rasvjetljava njen stav po pitanju razvoda.

  • Rođen 20. travnja 1972. u Valjevu, Srbija, Željko Joksimović poznati je i cijenjeni glazbenik podrijetlom iz bivše Jugoslavije. Odrastajući u kućanstvu ispunjenom glazbom, njegove izuzetne glazbene sposobnosti postale su očite u mladosti. Klavir i harmonika postali su sastavni dio njegova odrastanja, otkrivajući njegovu prirodnu sklonost svjetlima reflektora već u godinama njegova formiranja.

Nakon završenog osnovnog i srednjeg glazbenog obrazovanja, upisao je Fakultet glazbene umjetnosti u Beogradu, gdje je uspješno diplomirao s odličnim uspjehom. Još za vrijeme dok je bio student, njegove iznimne vještine skladatelja i tekstopisca počele su sjati do izražaja. Njegove su skladbe brzo stekle popularnost, etablirajući ga kao zvijezdu u usponu u glazbenoj industriji.

Karijeru Joksimovića isprva je započeo kao skladatelj i tekstopisac, ali se kasnije okušao u izvođačkom radu, postižući zapažene uspjehe. Njegov poseban glas, emotivne interpretacije i zadivljujuća pojava na pozornici doveli su ga do velike slave i priskrbili mu vjernu bazu obožavatelja diljem regije. Njegovi albumi i singlovi stalno su osiguravali prva mjesta na glazbenim ljestvicama.

  • Osim solo karijere, Joksimović se afirmirao suradnjom s kolegama glazbenicima te aktivnim sudjelovanjem na raznim glazbenim natjecanjima. S ponosom je predstavljao Srbiju na natjecanju za Pjesmu Eurovizije 2004., gdje je njegova zadivljujuća izvedba pjesme “Lane moje” osigurala izvanredno drugo mjesto, označavajući značajan uspjeh i za njega i za njegovu zemlju. Vrativši se na Euroviziju 2012. godine, ponovno je pokazao svoj talent iskrenom baladom “Love is not a thing”. Nadalje, Joksimoviću je pripala čast da 2008. bude domaćin Eurosonga, prestižnog događaja koji se održao u Beogradu.

Osim bavljenja glazbom, Joksimović svoje vrijeme posvećuje i produkciji, televizijskim pothvatima i filantropskim pothvatima. Aktivno sudjeluje u brojnim dobrotvornim inicijativama, koristeći svoj utjecaj za pomoć potrebitima. Željko Joksimović u sretnom je braku s voditeljicom Jovanom Joksimović, a zajedno su blagoslovljeni s dvoje djece. Tijekom njegove karijere, Joksimovićeva glazba ostavila je trajan utjecaj na balkansku glazbenu scenu, a njegovo ime postalo je sinonim za izvrsnost, inovativnost i stručnost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here