Pravila i uslovi korištenja

 

Dobrodošli na Visoko Portal. Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila i uslove korištenja prije nego što počnete koristiti našu web stranicu. Korištenjem naše stranice, slažete se s ovim pravilima i uslovima.

Opći uslovi

  1. Prihvaćanje uslova: Korištenjem ove web stranice, prihvatate sve uslove i odredbe navedene ovdje. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uslova, molimo vas da ne koristite našu stranicu.
  2. Promjene uslova: Zadržavamo pravo da u bilo kojem trenutku izmijenimo ili ažuriramo ove uslove korištenja. Vaša je odgovornost da periodično provjeravate ovu stranicu kako biste bili informisani o svim promjenama.

Korištenje sadržaja

  1. Autorska prava: Svi sadržaji objavljeni na našoj web stranici, uključujući tekstove, slike, grafike, logotipe i druge materijale, zaštićeni su autorskim pravima i vlasništvo su Visoko Portala ili naših suradnika. Nije dozvoljeno kopiranje, distribucija ili reprodukcija bilo kojeg dijela sadržaja bez prethodne pisane dozvole.
  2. Komentari korisnika: Korisnici mogu ostavljati komentare na objavljene članke. Komentari moraju biti pristojni, relevantni i poštivati pravila pristojnog ponašanja. Zadržavamo pravo da uklonimo komentare koji krše ova pravila.

Oglasi i Adsense

  1. Prikazivanje oglasa: Naša web stranica koristi Google Adsense za prikazivanje oglasa. Oglasi mogu biti prilagođeni vašim interesima na osnovu kolačića koje prikupljaju Google i naši partneri. Korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u svrhu personalizacije oglasa.
  2. Odgovornost za oglase: Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj oglasa prikazanih na našoj web stranici. Svi sporovi ili reklamacije vezane za oglase trebaju biti upućeni direktno oglašivačima.

Privatnost

  1. Prikupljanje podataka: Prikupljamo određene lične podatke od korisnika, kao što su IP adrese i informacije o korištenju stranice, u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva i analize posjećenosti. Vaši podaci će biti tretirani u skladu s našom politikom privatnosti.
  2. Kolačići: Naša stranica koristi kolačiće za prikupljanje informacija i poboljšanje funkcionalnosti stranice. Možete onemogućiti kolačiće u postavkama vašeg pretraživača, ali to može uticati na vaše iskustvo korištenja stranice.

Odgovornost

  1. Odricanje od odgovornosti: Informacije pružene na ovoj stranici su informativnog karaktera i ne preuzimamo odgovornost za tačnost ili potpunost tih informacija. Koristite sadržaj na vlastitu odgovornost.
  2. Ograničenje odgovornosti: Ni u kojem slučaju Visoko Portal, njegovi vlasnici, zaposlenici ili partneri neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem naše web stranice.

Hvala vam što koristite našu web stranicu. Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice.