Tuzlanka Šejla Zonić postala je pravo otkriće u glazbenom natjecanju Zvezde Granda, pokazavši svoj neizmjerni talent. Cijenjeni članovi žirija obasuli su je pohvalama za izvanredno pjevanje i zadivljujuće izvedbe, čime je učvrstila svoje mjesto u finalu.

Naime, renomirani sevdah ansambl Divanhana imao je privilegiju da im kao glavni vokal gostuje Šejla Zonić (bivša Grgić). Magazin Kurir je 2019. godine istaknuo suradnju benda s talentiranom Danicom Krstić u očaravajućem duetu.

Dodatno, Divanhanin debitantski album uključio je prekrasnu izvedbu omiljene pjesme Predraga Cuneta Gojkovića “Kafu mi draga ispeci”, gdje im se kao posebna gošća pridružila darovita turska glumica i pjevačica Suzan Kardeš.

Šejla, poznata i kao bosanska Adela, obiteljski je povezana s renomiranim pjevačem Kemalom Malovčićem. Mnogi pojedinci izražavaju znatiželju o podrijetlu njezinih glazbenih talenata, nagađajući je li ih naslijedila od člana obitelji. I doista, bili su. Šejlina majka je igrom slučaja sestra Kemala Malovčića. Kemal Malovčić je prvi put stupio u bračnu zajednicu sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a 1978. dobio je najstarije dijete Editu. U trećem braku dobio je tri sina: Dženana, Kenana i Adina.

  • Po dolasku i započinjanju razgovora sa Šejlom, Marija Šerifović ju je odmah identificirala kao osobu s kojom je prethodno komunicirala na raznim društvenim mrežama. No, kako bi se uvjerila da je Šejla zaista osoba koju traži, Marija je postavila nekoliko pitanja. “Jesi li ikada snimio moju pjesmu? Jesi li ti Šejla koju trenutno pratim na Instagramu?” upitala je, na što je Šejla potvrdno odgovorila kimanjem glave. “Ah, to ste doista vi! Kako apsolutno čudesno!” – uzviknula je Marija.

Šejlino pjevanje neizmjerno je obradovalo Mariju, koja nije mogla a da ne izrazi svoje oduševljenje. “Vaše pjevanje je doista izvanredno, sa svakom notom i detaljem kristalno jasnim. U svim godinama koliko sjedim ovdje, nikada nisam svjedočio tako savršenom hvatanju ljepote i ukrasa. Čestitam, doista ste briljirali!” Međutim, Marija je Šejli htjela dati i prijateljski savjet. “Iako posjedujete sve potrebne talente, postoji prostor za rast u smislu inspiriranja drugih i isticanja. Ali to vas ne bi trebalo obeshrabriti, budući da se istinska veličina može postići prihvaćanjem vaše jedinstvenosti.” Sličnog je mišljenja i Aleksandar Milić Mili.

  • Trenutno Šejla doživljava bračnu sreću uz svog supruga, kojeg s oduševljenjem karakterizira kao zadivljujući oslonac u svim aspektima života. U mjesecu svibnju, sudbina je organizirala slučajni susret između njih nakon njezina povratka u selo. Prije ovog sudbonosnog susreta, poznanici iz Tuzle su oduševljeno govorili o njemu, veličajući njegove izuzetne sposobnosti za provođenje zakona i zadivljujuću karizmu koja je ostavila neizbrisiv dojam na brojne pojedince.

Sredinom aprila počeo je pratiti Šejlu na Instagramu. Međutim, u svibnju je objavila zadivljujuću sliku preslatke torte od jagoda koja mu je uistinu zapela za oko. Svojim izravnim i karizmatičnim pristupom brzo je zaokupio njezino zanimanje. Njihova početna razmjena poruka navela ga je na dugo četverosatno putovanje samo kako bi se našao s njom na šalici kave.

  • Upravo u tom trenutku, Šejla je imala epifaniju da je on utjelovljenje njenih najdubljih želja. Strah od neuspjeha i promatranja drugih mučili su je tijekom cijeloga njezina postojanja. Kad je njezin poznanik Armi spomenuo da Grand posjeduje neusporedivu marketinšku vještinu, njezinim je venama kolao val uzbuđenja i nelagode.

Što bi mislili njezini bivši vršnjaci i profesori s fakulteta? Počele su se uvlačiti sumnje u njezinu sposobnost da sve to podnese. No, kada joj se ukazala prilika za audiciju u Bosni, okrenula se suprugu i postavila mu pitanje: “Hoćeš li sa mnom?” Ovaj ključni trenutak označio je nastanak novog poglavlja. Sjaj Grandovih zvijezda osvjetljavao joj je put dalje.

Na nedavnom svadbenom nastupu Šejla je imala sreću da dobije pozamašnu napojnicu. Međutim, svjesno je odlučila vratiti napojnicu. Brojni su pojedinci primijetili njezin napredak, napominjući kako sada pjeva na svadbama umjesto u prestižnim koncertnim dvoranama.

Ipak, Šejla je jasno dala do znanja da joj nije cilj nastupati u velebnim dvoranama i trošiti novac na trivijalne stvari poput kečapa i riže. Umjesto toga, njezina težnja je zaraditi dovoljan prihod da potakne svoju glazbenu karijeru naprijed i slijedi svoju pravu strast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here