Poznato je da je čuvena pevačica Nataša Bekvalac bila u braku tri puta, zbog čega je često smatraju jednom od onih koje često menjaju ljubavne partnere. Međutim, Nataša to ne doživljava kao problem i često se šali na račun svojih neuspešnih ljubavnih veza.

  • Prvotno ljubavno zanimanje pjevačice bila je poduzetnica Lola Laković. Navodno je mlada žena, koja je tada još bila srednjoškolka, tijekom ljetovanja 1998. razvila snažne osjećaje prema muškarcu iz Crne Gore. U rujnu te godine odlučila je otići od obitelji i živjeti s njim godine u Podgorici.

    Kako se navodi, mladenačku ljubav navodno je poremetila intervencija njezina oca Dragana koji je kćer nagovorio da se vrati u rodni Novi Sad. Tamo je brzo razvila ljubav prema ambicioznom studentu arhitekture koji je tragično izgubio život u nesreći motocikla. Kad je napunila dvadeset godina, Nataša je srela dvadeset godina starijeg sumještanina Miodraga Kostića. Upustili su se u burnu vezu koja je trajala nekoliko godina.

    Mediji su se prvenstveno bavili odnosom starijeg poduzetnika i Nataše, no ona je oštro demantirala nagađanja da joj je najbogatiji Srbin poklonio automobil i luksuzni stan u elitnom novosadskom naselju Lipov gaj. Pjevačica se teško nosila sa slomljenim srcem izazvanim raskidom s Koletom, a u tom periodu mediji su pisali da je utjehu potražila u zagrljaju glumca Sergeja Trifunovića.

    Ubrzo nakon toga objavljeno je da je Bekvalčeva uplovila u romantičnu vezu s Vladom Georgievim. Iako je Georgiev odbio komentirati ovu temu, kružile su glasine da je pjesmu Lažliva posvetio Nataši. Unatoč tome, i Nataša i njezin kolega, rukometaš Vlada Mandić, demantirali su da su u vezi, tim više što je Mandić u to vrijeme hodao s Natašinom sestrom Kristinom. No, upravo preko Mandića Nataša je upoznata s Danilom Ikodinovićem, Mandićevim bliskim prijateljem. Nataša je priznala da je ona inicirala susret te da su se od samog početka jako zaljubili jedno u drugo. Par se vjenčao 2006. godine u Sremskim Karlovcima, a samo nekoliko mjeseci kasnije, u ožujku sljedeće godine, na svijet su poželjeli kćer Hanu. Nataša je kasnije otkrila da su ona i vrsni sportaš prije godinu dana u tajnosti sklopili građanski brak kojem su prisustvovali samo mladenci i njihovi kumovi.

Dinamika njihovog odnosa doživjela je duboku transformaciju nakon Danilovog sudjelovanja u prometnoj nesreći 28. lipnja 2008. Dok se vaterpolist oporavljao, mediji su počeli nagađati o povezanosti Nataše i Novaka Đokovića, jer su surađivali na editorijalu za tjednik. To je naposljetku dovelo do raspada njihova četverogodišnjeg braka dvije godine kasnije, a kao katalizator navedene su optužbe za prijevaru s Dačine strane. Njihov razglašeni razvod i naknadna razmjena optužbi nekoliko su mjeseci dominirali naslovnicama domaćih medija.Pjevač je tijekom ljeta 2011. godine susreo Ćazima Osmanija, albanskog poduzetnika, a mediji su ih zabilježili na njegovoj luksuznoj jahti “Megalodon”. No, Nataša njihovo druženje nikada nije službeno priznala.

Kružile su priče da je Bekvalčeva uplovila u ljubavnu vezu sa Sašom Kovačevićem, no obje su strane to oštro demantirale tvrdeći da su samo kolege i prijatelji. Zanimljivo, Natašina sestra Kristina slučajno je upoznala Vladimira Vuksanovića dok je sudjelovala u reality showu “Survivor”. Manekenka koja je pobijedila u natjecanju brzo je postala nova ljubav “novosadske Barbike”. Iako sedam godina mlađi, beogradski pjevač i Nataša doživjeli su nekoliko prekida u svojoj burnoj romansi, a na kraju je Nataša Vladi vratila zaručnički prsten.

Nakon razvoda od Dače, Natašu su upoznali s Ljubom Jovanovićem, kolegom i prijateljem rukometaša Vlade Mandića. Njihova je veza prošla kroz više prekida i mirenja. Nataša je vezu s Ljubom neko vrijeme tajila, no na kraju su se diskretno vjenčali, iako je on godinu i pol mlađi. No, njihov brak, kao ni prethodni Natašin, nije izdržao zub vremena.

Ljuba i Nataša su se 2017. razvele sporazumno, zadržavši pozitivan odnos. Pjevačica je o bivšem rukometašu stalno govorila pohvalno. Nataša Bekvalac donijela je životnu odluku da se na Ibizi uda za Luku Lazukića i povjeri mu svoju kćer Katju na čuvanje. Nažalost, njihova je ljubavna priča poprimila crni tok i postala tema skandaloznih rasprava koje su se mjesecima vodile. Nataša je optužila Lazukića da je počinio obiteljsko nasilje, dajući dokaze u vidu fotografija na kojima se vide modrice oko njenih očiju, za koje je tvrdila da ih je on napravio.

Suočena s nedaćama, ja, kao žena milosti, nikad se ne predajem bijedi. Čini mi se da kroz život koračam s osjećajem dostojanstva. Međutim, u ovoj konkretnoj situaciji očuvanje vlastitog dostojanstva postaje nemoguć pothvat. Čak iu vrijeme kada bi se osoba trebala osjećati kao kraljevska osoba i kada bi se prema njoj trebalo odnositi s najvećim poštovanjem, žene su izložene ponižavajućem poniženju. To je jedina faza u kojoj žene imaju pravo na maženje, jer su rodile novi život“, rekla je Nataša, ističući značaj ovog perioda.

Unatoč stalnom ohrabrivanju drugih, postoji ustrajno unutarnje preispitivanje zašto. Možda sam ja odigrala ulogu u tome, možda da sam na neki način bila drugačija, a onda se nađem nalik istim ženama koje sam nekoć kritizirala govoreći im da nisu učinile ništa loše. U tom sam se trenutku oslonio na svoju inteligenciju i započeo put samousavršavanja uz pomoć, naposljetku postigavši ​​uspjeh. Bila je potrebna ogromna snaga da se koncentriram na teške pravne postupke, koji su bili među najneugodnijim iskustvima koja sam doživio. Odjednom sam se našla ne samo kao majka jednoj kćeri, već dvjema. To mi je postala značajna motivacija da se oporavim.Pjevačica trenutno živi sa svoje dvije kćeri i živi bez podrške emotivnog partnera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here