Manekenka Bojana Barović i pjevač Nikola Rokvić, koje povezuje blažena zajednica, ponosni su roditelji troje djece. Ovi mališani, rođeni iz neizmjerne ljubavi, donose nemjerljivu sreću u svoje živote. Ipak, obitelj Rokvić uspjela je sve zapanjiti neočekivanim otkrićem o skoroj prinovi.

Bojana, bivša manekenka, na svom je Instagramu podijelila sliku s bebom uz koju je napisala: “Radosno obilježavamo dolazak naše nove ljubavi u našu obitelj, ljubavi koja nam nije poklonjena, već svjesno izabrala”, rekla je Bojana. Ova je izjava potaknula brojna nagađanja. Dok neki pretpostavljaju da bi beba mogla pripadati njihovim bliskim poznanicima, drugi nagađaju da je par možda krenuo na put posvajanja. Bez obzira na okolnosti, obitelj Rokvić proširila je svoje redove novim članom.

  • Obitelj Rokvić pronašla je svoje novo prebivalište 2018. godine, odlučivši se za suvremeni dvoetažni stan s prostranim dvorištem u srcu Novog Beograda. Unutar njihovog prebivališta, živopisno cvijeće i umjetnička remek-djela krase okolinu, dok paleta boja bijele i sive dominira interijerom. Dnevni boravak, obojen u besprijekorno bijelu nijansu, krasi se vrhunskim sustavom kućnog kina i udobnom kutnom garniturom, stvarajući primamljivu atmosferu savršenu za dragocjene trenutke s voljenima.

Bojanina i Nikolina spavaća soba nudi dovoljno prostora, s velikim bračnim krevetom i prostranim ormarima, osiguravajući mir i osamljenost slavnog para. Pokraj njihove spavaće sobe nalazi se šarmantna dječja soba ukrašena divnim dekorom na temu slonova, zajedno s otkačenim balonima koji ukrašavaju vrata. Unutra vas čeka čarobna atmosfera koja prostor pretvara u očaravajuće igralište za njihove mališane.

Bojana je u prestoničkoj ambulanti dočekala kćerkicu Angelinu, dok su se njeni stariji brat i sestra Simeon i Leona obradovali prinovu. Skladna atmosfera doma Bojane i Nikole Rokvića potakla je znatiželju o mogućnosti da se u obitelj pojavi četvrta beba.

Dodatni sadržaj

Rođen 29. lipnja 1985. u Beogradu, Srbija, Nikola Rokvić poznati je pjevač i tekstopisac iz Srbije. Potječe iz cijenjene glazbene loze obitelji Rokvić, čiji je otac Marinko Rokvić bio legendarni folk pjevač, a brat Marko Rokvić također je postigao velike uspjehe u glazbenoj industriji. Nikola je nadaleko poznat po svojim iznimnim vokalnim sposobnostima i neizmjernom talentu.

Nikolino odrastanje uronilo ga je u svijet glazbe, što je imalo dubok utjecaj na njegovu strast prema umjetničkoj formi. Od malih nogu pokazivao je prirodnu sklonost prema glazbi, što ga je navelo da krene stopama svog oca i brata. Uz posvećenost glazbi, Nikola se posvetio i školovanju te je uspješno završio osnovnu i srednju školu u Beogradu. 2006. godine Nikola kreće na svoj glazbeni put izdavanjem debitantskog albuma “Oprosti mi mladost”. Album je vrlo brzo privukao pažnju, katapultiravši Nikolu u središte pozornosti srpske glazbene scene. Svojim osebujnim glasom i srčanim izvedbama brzo je osvojio srca publike.

Nakon trijumfa debitantskog albuma, Nikola je nastavio nizati vrhunske hitove i surađivati ​​s renomiranim glazbenicima. Među njegovim zapaženim pjesmama su “Med i žoka”, “Niko kao ti” i “Ječam žela”. Njegov glazbeni stil besprijekorno spaja pop-folk s tradicionalnim srpskim utjecajima. Nikola je u sretnom braku sa sjajnom manekenkom Bojanom Barović.

Njihova ljubavna priča započela je 2009., procvjetala je u romantičnu vezu koja ih je dovela do kraja 2016. Iz njihove duboke ljubavi rođeno je troje prekrasne djece: Simeon, Leona i najmlađa, Angelina. Obitelj Rokvić nerijetko dijeli djeliće svojih života na društvenim mrežama, gdje su prikupili popriličan broj pratitelja koji rado prate njihovo zajedničko putovanje.

Osim uspješne glazbene karijere, Nikola se aktivno bavi filantropskim radom te često sudjeluje u dobrotvornim akcijama. Njegova je obitelj poznata po svojoj dobronamjernosti i angažmanu u zajednici. Nikola koristi svoju platformu za podizanje svijesti o značajnim društvenim problemima i pružanje podrške raznim humanitarnim inicijativama.

Nikola Rokvić nije samo darovit glazbenik, već i odan obiteljski čovjek, koji je svojim umjetničkim doprinosom i osobnim angažmanom stekao divljenje i naklonost publike. Njegova profesionalna putanja je u stalnom usponu, a njegovi hitovi na vrhu ljestvica nastavljaju dominirati regionalnom glazbenom scenom. Uz nepokolebljivu podršku svoje obitelji i obožavatelja, Nikola grabi naprijed, ostavljajući neizbrisiv trag u srpskoj glazbenoj industriji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here