Tokom 1990-ih, Richard Gere i Cindy Crawford bili su jedan od najglamuroznijih parova, ali njihov brak nije dugo trajao i na kraju se završio razvodom. Upoznali su se 1988. godine na roštilju koji je organizovao fotograf Herb Ritts. Richard Gere, poznati glumac poznat po ulogama u filmovima poput “Američki žigolo”, “Oficir i džentlmen” i “Zgodna žena”, tada je imao 39 godina. Sa druge strane, Cindy Crawford je bila mlada zvijezda u usponu u svijetu mode i tada je imala samo 22 godine. Već je bila prepoznatljivo lice, pojavljujući se na naslovnicama Voguea i ostvarujući značajne kampanje za Calvin Klein, Pepsi i Revlon.

  • Nakon sklapanja romantične veze, zajednički su odlučili preseliti se u New York. U nastojanju da zaštite svoje osobne živote, aktivno su izbjegavali nametljivu prisutnost paparazza. Nadalje, njihova zajednička očaranost budizmom i praksom meditacije potaknula ih je na duboka putovanja u Indiju i Nepal.

    U intervjuu s Oprah Winfrey 2013., poznata Cindy Crawford otkrila je da je tada imala 22 godine, dok je dotični muškarac imao gotovo 40. Ova posebna dob označava razdoblje samootkrivanja i težnje za ostvarenjem želja. Za žene u dvadesetima to označava početak prepoznavanja vlastite unutarnje snage i iskorištavanja osobne moći. Posljedično, postizanje promjena postaje nevjerojatan zadatak, osobito kada se ulazi u odnos koji zahtijeva odricanje od individualnosti. Na osobnoj razini, Cindy Crawford je prenijela svoju čežnju da ne samo slijedi nekoga, već da povremeno preuzme vodstvo, a sve to dok uživa u hodanju uz partnera.

    Suprotno Richardovu stavu, on nije podržavao ovu ideju. No, Sindi je bila ta koja se strastveno zalagala za brak, dok se prisjećala svoje mladosti koju je provela uživajući u romantičnim filmovima i maštajući o velikom vjenčanju iz bajke. S obzirom na njihovu dugotrajnu vezu, bilo je sasvim prirodno da se raspita o njihovim budućim planovima za brak.Nakon pažljivog razmatranja, Richard je na kraju pristao na proces ujedinjenja.

    Nakon njihova vjenčanja dao je intervju i otvoreno je podijelio svoju duboku ljubav prema Cindy, naglašavajući golem utjecaj koji je imala na njegov život. U dobi od 42 godine, žena koju je obožavao poslala mu je iskrenu poruku, izražavajući svoju želju i odlučnost da krene naprijed ako to okolnosti dopuste. Osvrćući se na njihovu zajednicu, čvrsto je ustvrdio da je brak sa Cindy nedvosmisleno najznačajnija odluka koju je ikada donio.

U živahnom gradu Las Vegasu, Richard i Cindy krenuli su u četverogodišnju romantičnu avanturu koja je kulminirala njihovom odlukom da se ujedine u svetom braku. Odlučivši se za nekonvencionalan pristup, izmijenili su zavjete u šarmantnoj kapelici, odbacivši tradicionalne simbole obveze u korist narukvica od aluminijske folije. Ovaj značajan događaj zauvijek će biti urezan u njihovim srcima, kao dokaz duboke i zadivljujuće ljubavi koja zauvijek veže njihove duše.

U svojim su glavama dijelili jasnu i kohezivnu viziju zajedničke budućnosti.U početku su njihova postignuća bila hvalevrijedna; usprkos tome, ubrzo je postalo očito da između njih i dalje postoji primjetan nesklad. Iako godine nisu bile primarni problem, njihove različite vizije zajedničke budućnosti predstavljale su najveću prepreku. Sindi je, artikulirajući svoju duboku čežnju, dala najveću važnost osnivanju obitelji. S čvrstim uvjerenjem u važnost ove težnje, svim je srcem vjerovala da je majčinstvo njezin krajnji poziv.

Odgovarajući na novinarski upit o svojim namjerama da sa suprugom zasnuje obitelj, Ričard Giro je iskreno rekao: “Još uvijek imam mladenački duh u sebi.Bilo je mnogo nagađanja oko legitimnosti njihovog braka, a kružile su glasine da je to samo fasada s obzirom na njihovu zajedničku seksualnu orijentaciju i nadolazeći razvod. Ove su glasine dobile značajnu snagu, što ih je navelo da poduzmu proaktivnu mjeru stavljanja oglasa u novine kako bi odbacili neistine i potvrdili svoju nepokolebljivu heteroseksualnost javnosti.

Oglas, koji je debitirao u svibnju 1994., pojavio se u novinama i proklamirao sljedeće: “Naša veza je izgrađena na ljubavi i čežnji da zajedno provedemo živote na neodređeno vrijeme. Naša predanost temelji se na vjernosti i privlačnosti prema suprotnom spolu , a našem partnerstvu pristupamo s potpunom iskrenošću.

U roku od samo 7 mjeseci, brak je na kraju kulminirao razočaranjem i raspadom.Točno sedam mjeseci nakon početka njihovog putovanja, točnije 1. prosinca 1994., par je objavio poražavajuću objavu rastave, čime je njihova priča zaokružena. Ne pokolebana svojom tugom, hrabra manekenka Sindi neustrašivo je grabila naprijed. Ubrzo nakon otkrića o razvodu, fotografi su je uhvatili u činu premještanja svoje imovine u dom svog bivšeg partnera Randea Gerbera.

Njezin životni san da osnuje obitelj napokon se ostvario kada je upoznala Randea, a 29. svibnja 1998. proslavili su svoje spajanje i poželjeli dobrodošlicu dvoje djece u svoje živote – kćer Kaiu i sina Presleya. Ova sljedeća faza njihove ljubavne priče prepuna je sreće i ostvarenja njihovih najdubljih želja.

U prethodnoj istrazi o okolnostima nestanka njihove ljubavi, Sindi je iskreno priznala da razlika u godinama, mnoštvo obaveza, i nedostatak druženja igrao je ključnu ulogu u određivanju sudbine njihove veze.Tijekom kritične faze samoistraživanja i introspekcije u svojim ranim dvadesetima, počeo sam ulaziti u dubine svog identiteta i otkrivati ​​svoje autentične želje. Za razliku od toga, on je već imao 39 godina, što je rezultiralo značajnom razlikom u godinama između nas.

Dvadesete imaju golemu važnost za žene, jer u tom razdoblju u potpunosti shvaćamo svoju osobnu moć i dodirujemo goleme rezervoare u sebi. Međutim, snalaženje u složenosti veze može se pokazati velikim izazovom. Često postane očito da mi nismo osoba s kojom je naš partner u početku pristao biti. Gledajući unatrag, jedan od ključnih problema u našem odnosu bio je nedostatak istinskog prijateljstva među nama. U konačnici, te refleksije dijeli i model.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here